Resultat Krångelrallyt

Då har vi sammanställt resultatlistan av årets krångelrally!

Totalt hade vi 81 starter denna soliga dag.Stort grattis till Bengt som vann tipspromenaden som avgjordes på utslagsfrågan då topp 3 hade totalt 22 poäng!

1. Bengt Andersson, Hjortsberga
2. Peter "pille" Svensson, Kristianstad
3. Christel Lindberg, Kristianstad

Fullständig resultatlista och rätta svar finns i länken nedan. 

Vi tackar för detta året och hoppas ni kommer tillbaka nästa år och att vi kan genomföra vårt krångelrally som vi brukar göra med stationer.

RESULTATLISTA

Krångelrallyt Vol.26 2021-05-13

Hjorts Krångelrally 13 Maj

Torsdagen den 13 maj (Kristi Flygare) med start kl.10.30 -12:00 hade vi planerat för att i år kunna köra ett vanligt Krångelrally med bemannade stationer och med avslutande fika och prisutdelning.Men Corona ville annorlunda, så vi måste tyvärr även i år göra ett annorlunda krångelrally. Så även i år kommer vi i stället för rallyt erbjuda en tipsrunda på ca 10 mil med enbart frågor.

Tipslappar hämtas vid klubbstugan mellan 10:00 – 12:00 som kommer att vara näst intill obemannad. Här tar man tipslapp och karta och om man vill en enklare fika innan man sedan kör sedan den oskyltade rundan enligt kartan och stannar vid de frågor som finns uppsatta och svarar med egen penna. Körningen görs helt i eget tempo och med de man vill och kan köra tillsammans med. Respektera varandra vid frågorna och invänta er tur vid frågorna innan ni går fram!

Efter avslutad runda lämnas tipslappen i avsedd behållare vid klubbstugan senast 18:00. Vi kommer sedan rätta och redovisare vinnare och någon form av pris via mail och på vår hemsida. Pris för tipsrunda är 60:- som vid start Swishas till 1234474136 tillsammans med namn. Välkomma!